ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Raportointi ja Analyysit

Raportointi ja analyysit

Oikean tiedon perustella on helppoa tehdä hyviä päätöksiä. Laadukkaat ja helposti ymmärrettävät raportit ja analyysit auttavat sinua tekemään päätöksiä jotka vievät liiketoimintaasi eteenpäin.

Kotisivujen analytiikka ja raportit

Löydä tärkeät asiat heti yksinkertaisista kuvaajista ja lue analyysi siitä miten hyvin kotisivusi tai verkkokauppasi toimii. Selvitä miten voisit parantaa sivujesi tehokkuutta.

Some

Miten pärjäät somessa? Teetkö asiat oikein? Mitkä tarinat facebookissa tavoittavat asiakkaasi? Ketkä lukevat viestisit? Kerromme sen tarkasti ja ymmärrettävästi.

Kaikki kanavat samassa vertailussa

Voimme verrata kaikkia käyttämiäsi kanavia. Kotisivujasi, Facebookia, Twitteriä, Youtube-kanavaasi ja verkkokauppaasi. Näet miten ne voivat vaikuttaa ja vaikuttavat toisiinsa.

YHTEISTYÖKUMPPANINA VIRTA.NET

virta.net logo

Vispalin markkinoimat raportointi- ja analyysipalvelut toteuttaa VIRTA.NET tmi.
LUE

Hinta-arviot:

Tällä hinnastolla (alv 0) voit saada arvion siitä, millainen hinta palveluntarpeellesi muodostuu.

Kuukausiraportti
alk. 50€ / kk
Kerran kuukaudessa raportti jossa tunnusluvut ja niiden kehitys. 5 kuvaajaa valituista palveluista. Halutessa jotkin kuvaajista voivat olla listoja, kuten esimerkiksi eniten käytetyt hakusanat.
Analyysi
alk. 500€
Raporttien tietoja jalostetaan esiin tulleiden kysymysten perusteella. Analyysi tehdään aina pohjaten esillä olevaan kysymykseen ja käytössä oleviin raportteihin.
Käyttöönotto 
95€ / palvelu
Sisältää tarvittavan datan keräämisen määrittelyt ja hallintatilin perustamisen, käyttöoikeuksien määrittelyt yhdelle käyttäjälle ja kytkennän raportointiin.
Raporttien kytkentä
45€ / palvelu
Jos hallintatili on jo olemassa (esimerkiksi google analytics) ja käyttäjä voi itse määritellä käyttöoikeuden raportoinnille, rittää pelkkä raportoinnin kytkentä.
Sivujen kuntotarkastus
900€
Haluatko että henkilökohtaisesti tarkistan ovatko kotisivusi hyvässä kunnossa ja laadukkaat? Selvitän ovatko mm. kaikki linkit, kuvat ja SEO kunnossa? Tätä ei siis tee robotti, vaan oikea elävä ihminen.
SEO analyysi
900€
Jäätkö jälkeen hakutuloksissa sivutolkulla? Miksi kilpailijasi ovat aina edellä? Kysy, niin katsotaan yhdessä, mitä asialle voi tehdä. Analyysini auttaa sinua myös liiketoiminnan päätöksenteossa.
Laaja SEO analyysi 
1900 €
Kotisivujesi kunto, SEO-tehokkuus ja vuorovaikutus muiden digitaalisten markkinointikanavien kanssa muodostavat kokonaisuuden, jonka viritämme kanssasi parhaaseen iskuun. SEO-analyysi auttaa sinua myös päätöksenteossa, kun kehität kotisivujasi tai yrityksesi digitaalista läsnäoloa uuden ajan markkinoinnin ekosysteemissä.
VIRTA.NET tuntityöt
120€/tunti
Sivujen ylläpito, koulutus ja konsultointi. Ylläpitopalvelu ottaa huomioo SEO:n. Koulutus toteutetaan workshop-tyyppisesti.

Vaikuttaako hyvältä? Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä asian tiimoilta!

Voit myös halutessasi lähettää sähköpostia osoitteeseen jussi.virta@vispal.fi tai soittaa numeroon 040 701 8708

Tieto saapui onnistuneesti perille.
Kiitos!

Hups! Jostain syystä tiedot eivät päässet perille...