ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Yritysilme

Sovellus-suunnittelu

Onko teillä idea uudelle sovellukselle, mutta ette saa sitä idea-tasoa pidemmälle. Voimme yhdessä kehittää toiminta-askeleet, joiden avulla idea saadaan maaliin asti.

Ominaisuuksia, ominaisuuksia

Sovelluksen ominaisuuksien ideointi voi olla helppoa, mutta kuka osaa sanoa miten paljon kukin ominaisuuden toteuttaminen vie aikaa? Mikä ominaisuus on helppo totetuttaa ja mikä vaikeata?

Maailma muuttuu

Sovellussuunnittelussa joutuu myös miettimään, mitä työkaluja ohjelmoinnin toteuttamiseen käytetään. Usein mikä tahansa moderni ohjelmointiteknologia voi olla oikea valinta, mutta on tärkeätä pitää silmällä, että ohjelmoija ei luo sovellusta vanhentuneella ohjelmointi-teknologialla.

Millainen ylläpito

Oli tilanne mikä tahansa, omaa sovellusta täytyy aina välillä päivittää. Silloin kysymykseksi jää, että kuinka usein sitä pitää päivittää, ja kuinka kallis jokainen päivitys on? Jos sovellus-suunnittelu on tehty hyvin, voidaan päivittelyyn liittyvät kustannukset minimoida, eikä sen suhteen tule liikaa yllätyksiä.

Hinta-arvio:

Tällä hinnastolla (alv 0) voit saada arvion siitä, millainen hinta palveluntarpeellesi muodostuu.

Täysin uusi ilme
900€
Uusi tyyli tehdään yrityksen luonteen mukaiseksi. Tähän hintaan kuuluu: logo ja värimaailma, graafinen ohjeisto, yksi muutaman sivun esite ja dokumenttipohjat
Päivitys ilmeeseen
600€
Päivityksen tyyli tulee perustumaan olemassa olevaan. Tähän hintaan kuuluu: logo ja värimaailma, graafinen ohjeisto, yksi muutaman sivun esite ja dokumenttipohjat

Vaikuttaako hyvältä? Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä asian tiimoilta!

Voit myös halutessasi lähettää sähköpostia osoitteeseen jussi.virta@vispal.fi tai soittaa numeroon 040 701 8708

Tieto saapui onnistuneesti perille.
Kiitos!

Hups! Jostain syystä tiedot eivät päässet perille...