ePrivacy and GPDR Cookie Consent by TermsFeed Generator
Yritysilme

Sovellusohjelmointi

Onko askelmerkit valmiina uuden sovelluksen kehittämistä varten, mutta ette ole vielä löytäneet ohjelmoijaa? Vispal tulee avuksi ja luo teille modernin sovelluksen, joka toimii kaikilla web-selaimella varustetuilla laitteilla.

Moderni sovellusalusta

Vispalin luoma sovellus toimii kaikilla laitteilla, kunhan siinä on selain. Modernin sovellusalustan (web-app) käyttäminen tarkoittaa sitä, että sen ylläpitokustannukset ovat pienemmät kuin vanhemmissa ratkaisumalleissa.

Kevyet kustannukset

Ennen vanhaan sovellusohjelmoinnin tilaaminen tarjoitti kokonaisen joukkueen palkkaamista, jotta sovellus tulee valmiiksi. Nykypäiväiset ohjelmointityökalut ovat sallinnet paljon kevyemmät toimintamallit ja pienemmän rahanmenon.

Pelkkä idea riittää

Vispal on erikoistunut luovan työn tekemiseen. Siksi teidän ei välttämättä tarvitse esittää tarkkaa suunnitelmaa sovelluksen tilaamista varten. Riittää että kerrotte mitä teillä on mielessä, jolloin me voimme ideoida, millainen sovellus tarpeeseenne sopii - ja lopulta luoda sen.

Hinta-arvio:

Tällä hinnastolla (alv 0) voit saada arvion siitä, millainen hinta palveluntarpeellesi muodostuu.

Täysin uusi ilme
900€
Uusi tyyli tehdään yrityksen luonteen mukaiseksi. Tähän hintaan kuuluu: logo ja värimaailma, graafinen ohjeisto, yksi muutaman sivun esite ja dokumenttipohjat
Päivitys ilmeeseen
600€
Päivityksen tyyli tulee perustumaan olemassa olevaan. Tähän hintaan kuuluu: logo ja värimaailma, graafinen ohjeisto, yksi muutaman sivun esite ja dokumenttipohjat

Vaikuttaako hyvältä? Jätä yhteystietosi, niin otan yhteyttä asian tiimoilta!

Voit myös halutessasi lähettää sähköpostia osoitteeseen jussi.virta@vispal.fi tai soittaa numeroon 040 701 8708

Tieto saapui onnistuneesti perille.
Kiitos!

Hups! Jostain syystä tiedot eivät päässet perille...